Davanters

Peter Federico

11

Partits

15

Minuts

646

Data de naiximent

25/07/2002

Alçària

1.8m

Lloc de naixement

Madrid, Spain

Nacionalitat

Dominican Republic

Bio

Peter Federico González és un futbolista nascut a Madrid i amb nacionalitat hispà-dominicana. Peter s'ha format en la pedrera del Reial Madrid CF. En la seua etapa a ‘La Fàbrica’ va anar formant-se fins a arribar al Juvenil A, amb el qual va guanyar la UEFA Youth League en la temporada 2019-20 sent un dels protagonistes més destacats. El seu rendiment amb el juvenil li va portar a fer un pas més en la seua carrera amb el Reial Madrid Castilla i, després d'això, debutar en LaLiga EA Sports amb el Reial Madrid CF en la campanya 2021-22, participant en tres partits davant Athletic Club de Bilbao, Getafe CF i Llevant UD.


Respecte a la seua posició en el terreny de joc, és un futbolista que pot actuar en qualsevol de les dues bandes, tant com extrem, com a lateral o carriler, sent l'esquerra la seua cama hàbil. Algunes de les qualitats que destaquen són: la seua velocitat, habilitat, descaradura i desborde en l'u contra un; gran qualitat tècnica; visió de joc; i polivalència.


En la present temporada 23-24 l'extrem esquerrà ha anotat 2 gols i ha repartit 2 assistències en els 18 partits disputats amb el Reial Madrid Castilla en el Grup II de la Primera Federació.