Valencia CF19 septiembre 2023

PUMA I EL VALENCIA CF ANUNCIEN LA RENOVACIÓ DEL SEU ACORD DE PATROCINI A LLARG TERMINI

Amb este nou acord, que entrarà en vigor a partir del 30 de juny de 2024, el Club i la marca esportiva reforcen la seua aliança estratègica

El Valencia CF i PUMA han anunciat hui la renovació del seu acord a llarg termini, pel qual PUMA continuarà sent el patrocinador tècnic oficial del club. La marca esportiva continuarà dissenyant, proporcionant i comercialitzant la roba de joc, entrenament i passeig del primer equip del Valencia CF, el VCF Femení, i els equips masculins i femenins de l'Academia VCF. Esta renovació marca una fita significativa en la relació entre totes dues entitats, enfortint encara més l'aliança estratègica de les últimes quatre temporades.

Des de la temporada 2019-20, el Club i la marca esportiva han creat una sòlida associació en la qual s'han vist reflectits els valors que comparteixen i la gosadia i l'esperit lluitador que els caracteritza. Este nou acord subratlla el compromís mutu de portar aquesta aliança al següent nivell, apostant per la creació de dissenys vinculats amb la identitat i la narrativa del Club i la ciutat i la innovació constant en el material amb la incorporació de les últimes tecnologies.

yOGDmVaXvBiUJ2JYrTAhu8CNKkOUZsuD6OJGKFbTCMyXUAL0sKOsKDPhVNNFGTlE.jpeg

Es manté l'objectiu del desenvolupament del talent des de la base fins a l'elit, de continuar plantejant nous reptes més enllà del camp de joc i d'impulsar la connexió amb els jugadors i els seguidors. Tant PUMA com el Valencia CF continuaran col·laborant de forma molt estreta en la creació de projectes innovadors que mantinguen un elevat estàndard de desenvolupament esportiu.

Javier Ortega, General Manager Europe de PUMA, ha dit: “És una gran satisfacció per a nosaltres continuar la nostra vinculació amb el Valencia CF, un club que és un aliat estratègic tant per al mercat espanyol com per a l'europeu. La nostra relació ha sigut excepcional, compartim visió i objectius de futur i estem segurs que continuarem creixent junts i aconseguit noves i reeixides metes”.

Layhoon Chan, presidenta del Valencia CF, ha destacat: “Estem molt contents per renovar la nostra aliança estratègica amb PUMA. Les dues parts compartim molts dels nostres valors, tant dins com fora del camp, hem construït una relació forta i significativa al llarg dels anys i continuarem desenvolupant estratègies per al nostre creixement a present i futur”.

ujVwFofCJ17M3IJteCpdcuOrScrgslcm6Lks2p4tAf90aON8t5OyH1jnrRNhfnXe.jpeg

PUMA mostra així el seu compromís a llarg termini amb el Valencia CF, un compromís que reflecteix la confiança mútua i la visió compartida per a avançar cap a un emocionant futur, amb nous i desafiadors esdeveniments, com la posada en marxa del Nou Estadi. Els esforços conjunts, no sols a nivell comercial, sinó també en la promoció d'iniciatives positives per a la comunitat, marquen una evolució en aquesta aliança, que permetrà reforçar els llaços entre totes dues organitzacions i que suposaran l'inici d'una nova i emocionant era.

El Valencia CF continua així com una de les referències esportives de PUMA en les grans lligues europees, al costat de clubs com el Manchester City en la Premier League, l'AC Milan en la Sèrie A, el Borussia Dortmund en la Bundesliga o el Olympique de Marsella, entre altres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas