Fundació VCF06 febrero 2024

El VCF Inclusiu, una estrela més de La Liga Genuine

En la fase celebrada a Cadis este cap de setmana

El VCF Inclusiu de la Fundació VCF va tornar de Cadis, on es va celebrar una nova fase de LaLiga Genuine este passat cap de setmana, carregat de bon rotllo després de disfrutar juntament amb els altres 21 clubs participants d'un esdeveniment on l'important és compartir i no competir.

LaLiga Genuine és un projecte consolidat en el panorama nacional que fomenta la igualtat, la tolerància i el respecte mitjançant la força del futbol, però també mitjançant programes d'inclusió sociolaboral i de suport a la formació dels seus integrants, persones amb Discapacitat Intel·lectual (DI).

Els nostres xics DI van guanyar 4-0 davant la UD Eivissa, van perdre 3-0 contra el RCD Espanyol i van véncer 3-1 enfront del RCD Mallorca.

Cadascun dels partits disputats al llarg de la temporada representa una oportunitat perquè els participants mostren la seua passió pel futbol i demostren que, amb determinació i suport, tots podem aconseguir els nostres somnis.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent eina de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social.

El VCF Inclusiu compte a cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grupo Tesela.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas