VCF Femení16 febrero 2024

PRÈVIA LIGA F · El Valencia CF Femení vol canviar la dinàmica davant el Sporting Club de Huelva

Este dissabte, a les 12h, a l´estadi Antonio Toledo Sánchez

La jornada 18 de la Liga F 23.24 s'obri este dissabte, 17 de febrer, amb el partit Sporting Club de Huelva-Valencia CF Femení, a les 12:00h en l'estadi Antonio Toledo Sánchez.

Televisat per DAZN, el partit és crucial per a un Valencia CF Femení situat en la 12ª posició amb 15 punts. L'Sporting Club de Huelva és últim amb 4 punts i també afronta esta trobada com a fonamental. Eibar és 13º amb 14; Betis, 14º amb 13; i Granada, 15º amb 11.

Les de Jesús Oliva no puntuen des de la jornada 15, contra el Tenerife en el Puchades (1-1), i les d'Iván Rosado no ho fan des de la 14, enfront del Granada (0-1).

Asun Martínez, davantera del Valencia CF Femení, parla per a VCF Media: "Anem amb moltíssimes ganes, amb il·lusió i amb la confiança en el treball que estem fent. Eixim amb tot per a portar-nos a València el més tres que necessitem".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas