17 febrero 2024

LES NOSTRES BANDES | La Societat Artística Musical de Benifaió amenitza el Valencia CF – Sevilla FC

www.valenciacf.com

Aquest dissabte, amb motiu del partit Valencia CF – Sevilla FC de la jornada 25 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Societat Artística Musical de Benifaió.

La Societat Artística Musical de Benifaió va nàixer en 1926 a partir de les arrels de diverses agrupacions musicals del municipi de les quals es té documentada la seua activitat des de 1865. Al llarg de la seua història ha participat en nombrosos Certàmens (Fira de València, Ciutat de València, Diputació Provincial, Xàtiva, Carcaixent, Altea, Gandia, Cullera…) obtenint resultats notables. El guardó més recent és el Tercer Premi de la seua categoria aconseguit en 2018 en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

Hui dia, la banda compta amb 97 músics inscrits en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i està dirigida per José Vicente Leal Mora. A més, la Societat Artística Musical de Benifaió compta amb un Centre d'Estudis Musicals en el qual s'imparteixen els ensenyaments artístics musicals elementals i professionals a 180 alumnes, i té una massa social de 245 socis. 

En la seua visita al Camp de Mestalla, la Societat Artística Musical de Benifaió ha interpretat els pasdobles Benifaió, José Luis Valero, Orgullo Santiaguista, De Festa en Festa 2.0, Paquito el Chocolatero i l'himne del club Amunt València.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas