Valencia CF19 febrero 2024

El Valencia CF homenatja la directora de cinema, guanyadora del Goya a la millor pel·lícula documental, Claudia Pinto

El Club va rebre la seua visita en el partit davant el Sevilla FC

El Valencia CF va rebre la visita de la guanyadora del Goya a la millor pel·lícula documental, Claudia Pinto. La directora, establida a València, va presenciar el partit de la jornada 25 de LaLiga EA Sports 23-24 davant el Sevilla FC, disputat en el centenari Camp de Mestalla.

“M'ha sorprés molt, però m'ha encantat i m'ha fet molta il·lusió perquè bastir ponts és súper important entre cultura i esport. A més, ja en el personal, el meu fill és fanàtic esportiu està que no li ho cree des de fa tres dies. La seua felicitat és la meua, així que molt agraïda. És una iniciativa molt bonica i ho he rebut amb molta alegria i il·lusió”, indica Pinto.

Claudia Pinto porta vivint a València des de fa 22 anys i és la directora del documental Mientras seas tú. El aquí y ahora de Carme Elías, produïda per les companyies valencianes Sin Rodeos Films i Nakamura Films. Este documental, guanyador d'un Goya, aborda l'Alzheimer.

“Si alguna cosa he descobert amb esta malaltia acompanyant a Carmen durant este temps és que la vocació i la passió pel que t'agrada, et dona vida, et reanima i t'enganxa amb un motor vital. Qualsevol persona que seguisca al futbol i estiga en una situació com esta, trobarà també en este esport una clau per a seguir ancorat a les coses que li agraden i li fan feliç. Diuen que les emocions són l'últim que es perd i esta cosa emocional que el futbol té són de les quals no s'obliden. Així que futbol i cultura anem de bracet perquè els dos ho tenim”, explica la directora de cinema.

El director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís; la directora financera del Club, Inma Ibáñez; i els ambaixadors del Valencia CF, Miguel Tendillo i Miguel Ángel Bossio, van estar al costat de Claudia Pinto en el centenari Camp de Mestalla.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.