VCF Femení29 febrero 2024

Estadístiques de les valencianistes després de 18 jornades de la Liga F 23.24

Minuts jugats, assistències, gols i regats

La Liga F 23.24, després de 18 jornades disputades, va tirar el fre de mà per a passar-li el testimoni a les seleccions nacionals en aquest parò de lliga de dos setmanes.

Precisament, este 28 de febrer la Selecció Espanyola s'ha proclamat campiona de la Nations League vencent 2-0 a França. Fiamma Benítez, la “10” valencianista, ha aconseguit amb este triomf el seu primer títol internacional amb l'Absoluta, que se suma al Campionat del Món Sub-20 de Costa Rica i al Campionat d'Europa Sub-19 de República Txeca.

La pausa que està vivint la Liga F ens deixa les següents dades individuals de la plantilla de Jesús Oliva, que ocupa la 12a posició amb 18 punts.

Claudia Florentino ho ha jugat tot: 18 partits complets acumula la defensa valenciana, un total de 1.620 minuts. La tercera capitana de l'equip és l'única futbolista de la plantilla que ha sigut titular en el 100% dels partits de la Liga F.

Només hi ha tres jugadores en tota la Liga F, a part de Claudia, que hagen disputat tots els minuts de la competició: Paola O.J., del Madrid CFF, Patri Gavira, del Costa Adeje Tenerife, i Maddi, de l'Athletic Club.

En el rànquing de les futbolistes amb més assistències de la plantilla hi ha un triple empat: Pauleta Sancho, Asun Martínez i Estela Fernández sumen 9 entre les tres, cadascuna d'elles ha assistit en 3 gols de les nostres. A prop estan Fiamma Benítez i Macarena Portals, amb 2 passes de gol cadascuna.

La màxima golejadora blanc-i-negra és Anita Marcos amb 6 punts; li seguixen Ivonne Chacón, amb 4 gols, i Pauleta Sancho, amb 3.

En la llista de jugadores de la Liga F 23.24 amb més regats apareixen dos futbolistes del Valencia CF Femení en el top 10: Fiamma Benítez, amb 49 regats completats, ocupa la novena posició, seguida de Macarena Portals, dècima amb 48.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas