Valencia CF04 marzo 2024

JA A LA VENDA LES ENTRADES DE PÚBLIC VISITANT PER AL PARTIT DEL VALENCIA CF DAVANT EL VILA-REAL CF

Fes-te amb les teues entrades per a animar a l'equip en l'Estadi de la Ceràmica!

El Valencia CF disputarà diumenge que ve 17 de març (16.15 hores) el partit de la Jornada 29 de LaLiga EA Sports davant el Vila-real CF, en el qual els nostres buscaran sumar una nova victòria a domicili.

Des d'este dilluns 4 de març ja pots adquirir les teues entrades de públic visitant (484 entrades disponibles) per a animar a l'equip en l'Estadi de la Ceràmica per un preu de 25 euros.

No et quedes sense la teua i anima al Valencia CF davant el Vila-real CF!

TERMINIS PER A LA COMPRA D'ENTRADES

-Socio VCF: a partir del dilluns 4 de març a les 10.00 hores fins al dimarts 5 de març a les 23.59 hores o fins a esgotar existències.

-Públic general: des del dimecres 6 de març a les 00.00 fins a les 23.59 o fins a esgotar existències.

La recollida de les entrades per al Vila-real CF – Valencia CF es durà a terme en les taquilles del Camp de Mestalla els dies 7 i 8 de març en horari de 10.00 a 14.00 hores. Davant qualsevol incidència contacta amb Àrea Afició a través de contact.valenciacf.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT

-Cada persona podrà comprar un màxim de dos entrades. Les entrades són personals i intransferibles, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que acudirà al partit i és important que facen ús de les entrades les persones que s'han indicat en el moment de la compra, atés que a la porta d'accés a l'estadi hauràs de presentar l'entrada i el teu DNI, havent de coincidir el nom de la persona en tots dos documents. En cas que no corresponga podries córrer el risc de no poder accedir a l'estadi visitant.

-El termini de Socio VCF és exclusiu, per tant, durant eixe període només es podrà comprar entrades per al Socio VCF i un acompanyant. Si eres Socio VCF i desitges comprar entrades per a dos persones que no són Socio VCF hauràs d'esperar al termini de públic general.

-No està permesa l'entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l'estadi.

-Si acudeixes a l'estadi amb la teua pancarta, esta haurà de ser sempre d'una grandària inferior a 3x2m.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.