Valencia CF05 marzo 2024

Arriba al Camp de Mestalla ‘Paint in the Dark’, una nova experiència artística i d'entreteniment

Este taller de pintura en la foscor organitzat per Fever proposa a artistes de tots els nivells passar una nit d'expressió creatives i llums fluorescents

A partir del 23 de març arriba al Camp de Mestalla un taller de pintura en la foscor. Paint in the Dark, un esdeveniment original de Fever, la plataforma líder mundial de descobriment d'entreteniment, convida als participants a una experiència diferent, il·luminada amb neó on tindran l'oportunitat de donar curs a la seua creativitat i imaginació a través de la pintura que brilla en la foscor.

Durant una hora i mitja, els assistents són guiats perquè deixen volar la seua imaginació pintant en la foscor amb colors neó mentres escolten música. Pinzells, pintura, llenços... es proporciona tot el material. I la música i la diversió estan garantides.

Els participants també tindran l'oportunitat de gaudir de beguda (cervesa, vi o opció sense alcohol) durant el taller, i fer-lo en un venue emblemàtic com és el Camp Mestalla, que dins de l'estratègia de generar activitat en dies de no partit obri les seues portes al costat més artístic dels assistents.

Per a un moment de relax amb els amics, un afterwork o un pla de cap de setmana, este nou tipus d'experiència transportarà sens dubte als participants a un univers insòlit.

Les entrades són limitades i podràs comprar-les a partir de 29 euros (inclou dos begudes) en la web de Fever. Explora l'artista que portes dins amb un llenç en blanc i pintura fluorescent!

Este esdeveniment és un dels molts que sorgixen de l'acord entre LALIGA i Fever, firmat al començament de 2024 i que permetrà als clubs aprofitar-se del catàleg d'experiències de Fever, donant accés tant als aficionats com al públic general, a conéixer els estadis per dins i gaudir d'experiències addicionals i innovadores a les seues ciutats.

Lloc: Camp de Mestalla, Avinguda de Suècia, s/n, València, 46010 – L’accés a l’estadi serà per Avinguda Aragón.

Data i horari: Les primeres dos sessions se celebraran els dies 23 i 24 de març i, després, l'activitat es durà a terme un cap de setmana al mes. Horaris disponibles en la pàgina web: PUNXA ACÍ PER CONÈIXER ELS HORARIS

Duració: 1h 30 minuts.

SOBRE FEVER

Fever és la plataforma líder mundial en descobriment d'entreteniment que ajuda milions de persones a gaudir les millors experiències a les seues ciutats des de 2014. La seua missió és democratitzar l'accés a la cultura i l'entreteniment en viu. A través de la seua plataforma, *Fever inspira a la seua comunitat a gaudir d'experiències i esdeveniments locals únics, des d'exhibicions immersives, experiències teatrals interactives i festivals, fins a pop-*up *bars, alhora que ajuda amb dades i tecnologia a productors i creadors d'experiències perquè puguen millorar i expandir les seues experiències al voltant del món.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.