Valencia CF07 marzo 2024

El Business Club del Valencia CF viu una Mascletà única i especial

El Club d'Empreses va organitzar este octau esdeveniment de la temporada en ple centre de València, a la terrassa ‘El Ático’

El Business Club del Valencia CF va organitzar l'octau esdeveniment de la temporada. Una jornada única en la qual els assistents van poder viure la Mascletà d'una manera especial de la mà del propi Club d'Empreses del Valencia CF i de Memorable, Official Entertainment Partner del Valencia CF.

“Estic molt agraït al Business Club del Valencia CF perquè sempre ens brida estes oportunitats d'esdeveniments en llocs emblemàtics i estar relacionat amb gent que ens ve bé en el nostre dia a dia pel tema de generar negoci. Sempre està bé anar de bracet amb el Valencia CF”, afirma Álex Valmaña, CEO de Memorable.

Els socis del Business Club de l'entitat valencianista van poder disfrutar d'una Mascletà diferent i en un lloc immillorable: la terrassa ‘El Ático’, situada en ple centre de la Plaça de l'Ajuntament de València.

“Estar en un lloc com este, en ple centre de València i que el Club prepare una cosa així és fantàstic. València es bolca amb les Falles i el Club amb nosaltres. El Valencia CF és la cola que ens unix a tots. El Business Club és de les millors iniciatives empresarials que pot tindre el València CF. Ens ajunta a empreses de tots els sectors i és un moment d'intercanvi, distés en el qual sempre sorgixen oportunitats”, indica Víctor Tatay, director regional del Grupo Adecco.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas