VCF Femení08 marzo 2024

El Valencia CF Femení celebra el 8M amb una mascletà molt especial

L'equip ha sigut convidat, en el Dia Internacional de la Dona, per l'Ajuntament de València

Este 8 de març, com cada any, es commemorava el Dia Internacional de la Dona i el Valencia CF Femení el va celebrar amb una mascletà molt especial, disparada per Reyes Martí.

La plantilla, convidada per l'Ajuntament de València, va al·lucinar amb un espectacle que s'escolta, es mira i se sent.

L'equip, prèviament a la mascletà, es va fer una fotografia de família amb l'alcaldessa de València, María José Catalá, i amb el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón.

Així mateix, després de l'espectacle pirotècnic, les quatre capitanes (Marta Carro, Berta Pujadas, Claudia Florentino i Kerlly Real) i les campiones amb Espanya del Món i de la Nations League, Enith Salón i Fiamma Benítez, respectivament, van obsequiar amb camisetes de l'equip a les Falleres Majors de 2024, María Estela Arlandis i Marina García, juntament amb les seues Corts d'Honor.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas