VCF Femení09 marzo 2024

PRÈVIA LLIGA F · El Valencia CF Femení torna al Puchades per a mesurar-se al Real Betis

Este diumenge, 10 de març, a les 16h

Torna la Liga F 23.24 per al Valencia CF Femení, després de l'aturada de dos setmanes per Seleccions, i el fa a casa, en el Puchades, amb un partit molt important per a les jugadores dirigides per Jesús Oliva.

Les blanc-i-negres s'enfronten al Real Betis, de María Pry, a les 16:00h del diumenge 10 de març. Les valencianes són 12a amb 18 punts i les sevillanes són 14a amb 13 punts.

Les valencianistes afronten la jornada 19 de la competició havent guanyat al Sporting Club de Huelva en la 18 (1-3), mentres que les verd-i-blanques ho fan havent perdut contra l'Athletic Club (1-0).

En la primera volta, en la jornada 6, el Valencia CF Femení es va posar amb 0-2, amb gols d'Anita Marcos i Fiamma Benítez, però el Real Betis va empatar gràcies a Álvarez i Férez.

El xoc és televisat en directe per DAZN i retransmés per VCF Media Radio. Les portes del Puchades s'obrin a les 14:30h i per a accedir és necessari presentar l'abonament 23.24 del Valencia CF Femení o adquirir entrada, bé en taquilla des de les 14:30h ben en línia ACÍ.

Macarena Portals, davantera de l'equip, parla per a VCF Media: “És un partit molt important perquè ara mateix és un rival directe i sumar tres punts a casa amb la nostra afició seria fer un pas avant. La mentalitat ha de ser la d'estar totes juntes, la de remar totes juntes i ser conscients que creiem en el que estem fent”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas