10 marzo 2024

LES NOSTRES BANDES | La Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny amenitza el Valencia CF – Getafe CF

Aquest dissabte, amb motiu del partit Valencia CF – Getafe CF de la jornada 28 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny.

La Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny va nàixer a principis de la dècada dels noranta fent el seu primer concert en 1992. Alguns de les fites més destacades de la seua història són o la creació de Torre Forta, obra estrenada en el Palau de la Música de València, el RockàBanda estrenat en el Palau de les Arts o la participació en el Certamen de Música de Belfort, a França. Però, la gran fita és la participació en el Certamen Provincial de Bandes de Música de València secció tercera en el qual la banda va aconseguir el Primer Premi amb Menció d'Honor.

En la seua visita al Camp de Mestalla, la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny ha interpretat els pasdobles A les Festes de Fortaleny, El Tío Ramón, Tagón Falez, Operador, Borosko, Pepe el Fester i l'himne del club Amunt València.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.