Fundació VCF14 marzo 2024

ARTISTES SELECCIONATS DE LA 'III RUTA ART URBà VCF'

La Nena Wapa, TMX i Roseta fs i Sucri i Furyo, en Montroi; i Xolaka, Keoni VGN i Jota López, en Tavernes de la Valldigna

La 'III Ruta d'Art Urbà del Valencia CF' ja compta amb els sis artistes seleccionats que presentaran els seus respectius esbossos entre els quals triar dos murals guanyadors per a plasmar-los a Montroi i Tavernes de la Valldigna.

En el cas de Montroi, els artistes són La Xiqueta Wapa, TMX i Roseta fs i Sucri i Furyo; i pel que respecta a Tavernes de la Valldigna són Xolaka, Keoni VGN i Jota López.

A més d'estes dos localitats, Beniatjar i Gavarda també albergaran sengles murals, si bé en estos dos últims casos les obres es realitzaran per encàrrec i no per concurs de mèrits, com sí que succeïx a Montroi i Tavernes de la Valldigna.

En la Ruta, organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, el Club és l'element vertebrador d'esta, tant del sentiment com de l'arrelament de pertinença a la nostra terra valenciana, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell. En definitiva, la Ruta és una mostra de l'arrelament local del Valencia CF al mateix temps que de la seua dimensió internacional.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas