VCF Femení16 marzo 2024

PRÈVIA LIGA F · EL VALeNCIA CF FEMENÍ VOL CONTINUAR SUMANT ENFRONT DE L'ATHLETIC CLUB

Este diumenge, 17 de març, a les 18h

Diumenge 17 de març de 2024, 18:00h, instal·lacions de Lezama. El Valencia CF Femení disputa la jornada 20 de la Liga F 2023.24 davant l'Athletic Club.

El partit, televisat per DAZN, és una nova oportunitat perquè les blanc-i-negres sumen per tercer partit consecutiu, després de véncer al Sporting Club de Huelva (1-3) i empatar davant el Real Betis (2-2). Les bilbaïnes, per part seua, han guanyat en les tres últimes jornades.

En la primera volta, en la jornada 9, Pinedo posava el 0-1 en el minut 43, de penal; Pauleta empatava en el 68; i Zugasti aconseguia el 1-2 definitiu en el minut 86.

Marina Martí, autora del 1-0 en el xoc contra les bètiques en la jornada 19, el seu primer tant d'oficial amb l'elàstica valencianista, parla per als micròfons de VCF Media: "Feliç pel meu primer gol amb la samarreta del Valencia CF, tenia moltes ganes i molta il·lusió. Respecte al diumenge, treballem bé tota la setmana, tenim les coses clares, estem anant de menys a més, l'important és sumar i cada vegada som més equip".