31 marzo 2024

LES NOSTRES BANDES | Societat Musical de Massalfassar amenitza el Valencia CF – RCD Mallorca

www.valenciacf.com

Aquest dissabte, amb motiu del partit Valencia CF – RCD Mallorca de la jornada 30 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Societat Musical de Massalfassar.

La Societat Musical de Massalfassar es va fundar en 1999 sota la presidència de Javier Margaix Froner. L'any 2001, la banda va fer la seua primera cercavila i des d'eixe moment manté una intensa activitat participant també en festivals i programes d'intercanvis. Les fites més destacades de la Societat Musical de Massalfassar han sigut la participació en les edicions de 2012 i 2018 del Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València, obtenint en totes dues ocasions un Primer Premi.

Actualment, la Societat Musical de Massalfassar té una plantilla de 42 músics i està dirigida per Juan José Vicente Monzó. A més, a la seua escola de música s'imparteixen ensenyaments elementals a més de 90 alumnes. José Vicente Sanjuán Martínez és l'actual president d'una societat que compta amb 200 socis.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas