Academia09 abril 2024

Hugo Guillamón, ambaixador de la III VCF Academy World Cup 

El migcampista de l'Eliana serà l'amfitrió d'este torneig U12 amb equips d'Amèrica, Europa i Àsia que tindrà lloc del 27 al 30 de juny en la Ciutat Esportiva del Valencia CF

La III VCF Academy World Cup comptarà amb un ambaixador de luxe en la seua tercera edició. El migcampista del Valencia CF Hugo Guillamón exercirà d'amfitrió per als diferents equips U12 d'Amèrica, Àsia i Europa que del 27 al 30 de juny ompliran de futbol la Ciutat Esportiva del Valencia CF.

de la ciutat esportiva... al mundial de qatar

Hugo Guillamón és un espill en el qual tots eixos joves jugadors poden mirar-se. Va iniciar el seu camí al Valencia CF amb tot just 5 anys i va anar creixent i progressant fins a aconseguir el primer equip i la Selecció Espanyola Absoluta amb la qual va participar en la passada edició de la Copa del Món a Qatar en 2022.

“Espere que disfruteu de l'estada a València i del futbol en la Ciutat Esportiva on jo em forme durant tants anys” assenyala Guillamón en el vídeo de benvinguda als participants en la III VCF Academy World Cup. “Per a mi és un honor ser ambaixador d'este torneig. Molta sort” indica Hugo, un dels referents de l'Academia VCF, la quarta millor d'Europa en la formació de jugadors per a competir en l'elit, segons el CIES Football Observatory.

fESTA eSportiva I multicultural

Esta III VCF Academy World Cup serà una Copa del Món a petita escala, amb presència d'equips arribats de diferents punts d'Amèrica, Àsia i Europa. Del 27 al 30 de juny seran sens dubte unes grans jornades de futbol i convivència cultural en la Ciutat Esportiva del Valencia CF.

VCF ACADEMY PROGRAMS

La de 2024 serà la tercera edició d'una VCF Academy World Cup que va consolidant-se com un torneig de referència per als diferents equips U12 arribats de diferents punts del planeta vinculats en la seua majoria amb els diferents projectes internacionals que el Valencia CF duu a terme a través dels VCF Academy Programs, que ajuden a expandir mundialment la marca Valencia CF i el que simbolitzen els seus colors. Esta Estratègia d'Internacionalització ha estat finalista en els World Football Summit Awards 2023

En 2023 van participar més de 5000 jugadors i 400 tècnics de més de 50 països de tot el món en els diferents VCF Academy Programs per a conéixer millor la metodologia de joc de l'Academia VCF i formar part de la família valencianista.

SIGUE LA ACTUALIDAD DE LA ACADEMIA VCF: 

- Instagram: @academiavalenciacf 

- X/ Twitter: @academia_VCF

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas