Fundació VCF17 abril 2024

PLE D'IL·LUSIÓ DEL VCF INCLUSIU EN LALIGA GENUINE

L'equip va guanyar en els seus tres partits davant Celta, Sevilla i Cadis

El VCF Inclusiu va tornar de Tenerife este diumenge 14 amb ple d'il·lusió i victòries en la fase de LaLiga Genuine celebrada a l'illa.

L'equip blanc-i-negre va guanyar a Celta, Sevilla i Cadis, la qual cosa li permet ocupar la tercera posició del Grup Inclusió mancant la fase final, que es jugarà a Getafe al juny.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent ferramenta de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social.

El VCF Inclusiu compta a cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grupo Tesela.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas