21 abril 2024

LES NOSTRES BANDES | Unió Musical Santa María del Puig amenitza el Valencia CF – Real Betis

Aquest dissabte, amb motiu del partit Valencia CF – Real Betis de la jornada 32 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Unió Musical Santa María del Puig.

La Unió Musical Santa María del Puig es va fundar en 1917 fruit de l'esforç i el desig de tota la població de formar una banda de música i una escola de formació. Durant els seus més de 100 anys d'història, la societat musical ha aconseguit nombrosos guardons, destacant els primers premis el Certamen de la Diputació de València (1976, 1988, 2010), el Certamen Internacional de València (1975, 1991) i el Certamen Nacional de Bandes de Capdepera a Mallorca (1991). Quant a activitats internacionals destaca la visita en 1992 a les ciutats austríaques de Langenvang i Viena, i en 2011 l'actuació com a banda de música convidada en la cavalcada de Disney Land Paris. D'altra banda, són nombrosos els professionals que han eixit de les aules d'aquesta societat musical i que en l'actualitat es troben exercint a bandes, orquestres i conservatoris per tot el territori espanyol.

Actualment, la Unió Musical Santa María del Puig té una plantilla de 80 músics en actiu i està dirigida per Borja Zanón. A més, a la seua escola de música compten amb 130 alumnes. Ramón Vicente Ruiz Rosell és l'actual president d'una societat.

En la seua visita al Camp de Mestalla, la Unió Musical Santa María del Puig ha interpretat els pasdobles Ateneo Musical, Febrer, Novelda, Ragón Falez, Tercio de Quites, Festa en Benidorm, i l’himne del club Amunt Valencia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas