Valencia CF24 abril 2024

Robert Fernández: “El Valencia CF està fent una temporada molt positiva”

L’exjugador del Valencia CF i del FC Barcelona, protagonista en L’Informatiu de VCF Ràdio

Robert Fernández va militar al Valencia CF (1981-1986/1990-1996) i al FC Barcelona (1986-1990) en la seua etapa com a jugador. En el dia de hui, ha sigut el protagonista de L’Informatiu de VCF Ràdio.

Temporada 23-24

“L'equip està molt sencer, té cames, motor per a poder lluitar per esta situació (Europa) sempre tan difícil i buscada per grans clubs que donen la sensació que estan estructurats molt bé, però que el Valencia CF està fent una temporada molt positiva, molt bona i té possibilitats d'entrar a Europa. El partit davant el FC Barcelona és molt difícil, encara que el partit més important per a tindre l'ocasió d'estar a Europa és de la Reial Societat. Si al final vols estar, no pots permetre que et guanyen rivals directes. Davant el Reial Betis vas fallar, però cal pensar que el dia de la Reial Societat, el Valencia CF ha de fer un partit bo i guanyar-lo. El partit davant el FC Barcelona és una altra història”.

Partits al Camp de Mestalla

“Guanyar a casa és molt important per moltes causes. Per exemple, la gent vol que guanye a casa i tens el suport dels aficionats”.

Partit davant l'FC Barcelona

“Serà un partit molt obert, qualsevol dels dos és capaç de donar-te un resultat positiu, però és un partit complicat perquè el FC Barcelona no es pot permetre tornar a perdre. El Valencia CF és un equip incòmode per als rivals perquè et porta a situacions que són difícils de controlar. Et pot guanyar sense problema perquè els xavals ixen al camp, corren, treballen, van i venen i et dificulten molt”.

Partit davant el Barça de la primera volta

“És bo recordar aquella trobada perquè va ser el punt d'inflexió al que estàs esta temporada. Estaves a dos punts dels equips de baix i tenies una eixida a Vallecas. Va vindre el FC Barcelona, li vas empatar i després a Vallecas vas guanyar. A partir d'ací, vas encadenar resultats que et van donar la tranquil.litat. La gent està molt amb l'equip i l'entrenador. És una magnífica notícia. Entrar a Europa seria una temporada extraordinària”.

Diferència entre la campanya 22-23 i la 23-24

“Si analitzes tot el que ha ocorregut des de l'arribada de Baraja, el Valencia CF donava la sensació que estava en un moment molt complicat, en descens i amb la sensació que anava a baixar, i després va arribar un moment en el qual Baraja va prendre les regnes i va decidir el camí que havia de fer i va encertar de ple. L'equip va tindre moments difícils, els va superar i va aconseguir salvar la categoria. Esta temporada es va començar bé, després semblava que l'equip queia i a partir del dia del FC Barcelona, l'equip va reaccionar i va donar mostres d'un gran equilibri canviant l'esquema de joc i amb les victòries. Guanyava amb fermesa i seguretat. Ara, estàs en un moment important. Entrar a Europa seria una cosa increïble, d'un treball molt ben fet per l'entrenador i els jugadors. També cal recordar a l'afició sempre ha estat amb l'equip, ha ajudat en tot moment i això és d'agraïr per part dels professionals”.

Comunió entre equip i afició

“L'afició és molt important. En els moments complicat, va estar al costat de l'equip i no va permetre que l'equip s'ensorrara. Això és molt important. Sobretot, en situacions com la temporada passada”.

Equip

“El missatge de Baraja ha sigut curt, clar i al peu per als jugadors, sabent molt bé el que han de fer a cada moment, assumint responsabilitats, compromís, treballant per l'equip…”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas