VCF Femení03 mayo 2024

PRÈVIA LIGA F · El Valencia CF Femení es vol fer fort en el Puchades enfront de la SD Eibar

Este dissabte, 4 de maig, a les 16h

Important cita per al Valencia CF Femení este dissabte, 4 de maig, en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF. A les 16:00h comença el seu partit enfront de la SD Eibar, corresponent a la jornada 26 de la Liga F 23.24.

Les de Jesús Oliva, que necessiten el suport de l'afició, són 10a amb 26 punts i les de Yerai Martín són 11a, també amb 26 punts.

Les valencianes van guanyar en l'últim partit en el Puchades, en la jornada 24 davant la Reial Societat (3-0); i les basques van fer el propi en el seu últim desplaçament, en la jornada 24 contra l'Sporting Club de Huelva (0-1). En la primera volta, les armeras van véncer a les blanc-i-negres per la mínima (1-0).

Les taquilles s'obrin a les 14.30, si bé ja es poden comprar en línia entrades ACÍ.

L'encontre és televisat per DAZN i retransmés per VCF Radio.

Enith Salón, portera del Valencia CF Femení que va tornar a una convocatòria en la passada jornada, ja recuperada de la seua lesió, parla per a VCF Media: "Arribem amb moltes ganes, sabent que hem de donar la millor versió de l'equip, ara estem en un moment bo i amb moltíssimes ganes de jugar el partit i poder portar-nos els tres punts; i que la nostra gent no li ho perda".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.