06 mayo 2024

LES NOSTRES BANDES | La Societat Musical Cultural de Penàguila amenitza el Valencia CF – Deportivo Alavés

www.valenciacf.com

Aquest diumenge, amb motiu del partit Valencia CF – Deportivo Alavés de la jornada 34 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Societat Musical Cultural de Penàguila.

La Societat Musical Cultural de Penàguila va ser creada entre els anys 1860 i 1870, i des d'eixe moment s'ha mantingut activa fins als nostres dies. Una de les fites més importants de la seua història va tindre lloc en 1961 amb l'obtenció del Primer Premi de la Secció Segona en el Certamen de Música Festera d'Ibi.

Actualment, la Societat Musical Cultural de Penàguila té una plantilla de 36 músics en actiu i està dirigida des de 2018 David Castelló Silvestre. A més, a la seua escola de música compten amb 27 alumnes. Pablo Verdú Solbes és l'actual president de la societat.

En la seua visita al Camp de Mestalla, la Societat Musical Cultural de Penàguila ha interpretat els pasdobles Alcodianos, Els Angelets, Tinet i Juanito el Jarri, la marxa mora Penàguila, y l’himne del club Amunt Valencia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.