VCF Femení11 mayo 2024

PRÈVIA LIGA F · EL Valencia CF Femení, amb tot davant el Madrid CFF

Este diumenge 12 de maig a les 20:30h a Madrid

L'Estadi Fernando Torres acull este diumenge 12 de maig a les 20:30h l'últim partit de la jornada 27 de la Lliga F 23.24 entre Madrid CFF i Valencia CF Femení, televisat per DAZN.

Les de Jesús Oliva viatgen amb tot a Madrid per a intentar tornar a València amb un somriure. Les valencianes són 11a amb 26 punts, mentres que les madrilenyes són 6a amb 46 punts.

En el partit celebrat en l'Estadi Antonio Puchades, en la jornada 11, les de Víctor Martín es van emportar els tres punts (3-4). Ara els toca a les blanc-i-negres.

Marta Carro, capitana del Valencia CF Femení, parla per a VCF Media: "Tenim quatre finals per davant i enfront a un rival que està fent les coses molt bé. Eixirem amb tot pel Madrid CFF i amb moltes ganes de portar-nos els tres punts a casa".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas