12 mayo 2024

LES NOSTRES BANDES | La Unió Musical d’Alaquàs amenitza el Valencia CF – Rayo Vallecano

Aquest diumenge, amb motiu del partit Valencia CF – Rayo Vallecano de la jornada 35 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Unió Musical d’Alaquàs.

La tradició musical d'Alaquàs es remunta a mitjan segle XIX amb la presència de fins tres bandes que dècades després van acabar consolidant-se com una única agrupació musical en la localitat. La Va unir Musical d'Alaquàs compta amb innombrables guardons en el seu haver. A més, ha sigut convidada a nombroses localitats, tant de la geografia nacional com internacional, sent els viatges més destacats els realitzats a Narbona (França), Pontevedra, Granada, Badajoz, Budapest (Hongria), Portugal, Cremona (Itàlia), Buenos Aires (Argentina) i Marburg (Alemanya).

Actualment, la Unió Musical d'Alaquàs té una plantilla de 90 músics en actiu i està dirigida des de 2023 per Mikael Celda. A més, són més de 700 els alumnes que cursen estudis en diferents fases de l'aprenentatge musical.

En la seua visita al Camp de Mestalla, la Unió Musical d’Alaquàs ha interpretat els pasdobles Flores Alaquasenses, Ragón Falez, Morenito de Valencia, Fiesta en Benidorm, Ramón Arnal, Tercio de Quites, i l’himne del club Amunt Valencia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas