Valencia CF15 mayo 2024

El Business Club del Valencia CF disfruta de la seua primera edició de la Regata organitzada en el Real Club Nàutic de València

Un onzé esdeveniment de la temporada original i dinàmic

La cohesió, la cooperació i l'entreteniment han sigut els protagonistes d'este onzé esdeveniment del Business Club del Valencia CF. Una jornada molt diferent i enèrgica en el Real Club Nàutic de València.

“Estos són esdeveniments que fem de Team Building per a, sobretot, cohesionar grups i consistixen en regates de rem amb l'objectiu que la gent s'ho passe bé i gaudi d'este esport, que és un poc desconegut, però en el qual la gent s'ho passa ‘bomba’ i ho donen tot”, explica Raúl González, director tècnic del Real Club Nàutic de València.

Esta primera edició de la regata del Club d'Empreses valencianista ha consistit en un dia replet d'activitats amb embarcacions, vivint en primera persona la modalitat de rem. A més, esta acció ha comptat amb la supervisió dels tècnics del Real Club Nàutic de València.

“Ho hem passat molt bé i conforme està passant la temporada, cada vegada veig al Business Club del Valencia CF més interessant i, segurament, l'any vinent estarem també. Passes uns dies i unes estones agradables i coneixes a molta gent del teu sector o fora d'ell”, destaca José Turégano, director comercial Sarosa Logística.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas