19 mayo 2024

LES NOSTRES BANDES | La Societat Musical de Banyeres de Mariola amenitza el Valencia CF – Girona FC

www.valenciacf.es

Aquest diumenge, amb motiu del partit Valencia CF – Girona FC de la jornada 37 de LaLiga EA Sports 2023-24, ens ha visitat al Camp de Mestalla la banda de la Societat Musical de Banyeres de Mariola.

La Societat Musical Banyeres de Mariola va ser fundada en 1974 gràcies a l'esforç d'alguns músics de la desapareguda Banda Municipal i des d’eixe moment ha mantingut la seua activitat artístic-musical i formativa. Entre els reconeixements obtinguts al llarg de la seua història destaquen el Primer Premi de la Secció Tercera en el Certamen Provincial de 1994, el Primer Premi i Menció d'Honor en el mateix certamen i secció l'any 2001, així com el Primer Premi de la Secció Segona del Certamen Provincial de Bandes de la província d'Alacant en 2008. Al febrer de 2023 la banda de Banyeres va obtindre el primer premi en el XIV Certamen de Música Festera d'Altea la Vella.

Enguany, al llarg de 2024, la banda està celebrant el cinquantenari de la seua fundació amb la denominació actual, i poder acudir al Camp de Mestalla és un dels actes assenyalats d'aquesta efemèride. En la seua visita a l'estadi valencianista, la Societat Musical Banyeres de Mariola ha interpretat els pasdobles Banyeres, La Meua Il·lusió, Operador, Ragón Falez, les marxes cristianes Canillas i La Victòria, i l'himne del club Amunt València.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas