Valencia CF19 mayo 2024

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Girona FC (1-3)

Derrota del Valencia CF davant el Girona FC (0-3) en el partit de la Jornada 37 de LALIGA EA Sports disputat al Camp de Mestalla.

El Valencia CF va saltar al terreny de joc decidit a intentar sumar tres punts en l'últim partit de la temporada al Camp de Mestalla. La imatge, el plantejament i les sensacions, no obstant això, serien més positives que el resultat en una primera meitat en la qual el Girona FC es va avançar a la mitja hora de joc amb un gol de Savinho, que rematava al fons de la xarxa arribant des de darrere un centre des de la dreta.

Els nostres tractaven de respondre immediatament i tan sols un minut després del punt del conjunt català Sergi Canós disposaria de l'ocasió més clara del Valencia CF en el primer temps per a tractar d'anotar l'empat. L'extrem de Nules rebia la pilota pràcticament a l'esquena de la defensa i executava un xut creuat que donaria en el pal.

Abans del descans, Mamardasvhili va tornar a protagonitzar una de les seues grans parades traient una mà ferma a baix que desviaria un xut ajustat al pal i evitaria el 0-2 en el 45’. Després del pas per vestuaris, el Valencia CF va eixir amb energia i ambició a la recerca de l'empat i va tornar a intentar-ho amb una cabotada d'Alberto Marí que va eixir llepant el cep del travesser.

Del possible 1-1 el marcador va passar al 0-2. Dovbyk remataria a la xarxa una acció ofensiva del Girona FC que sentenciaria el partit en el 58’. Malgrat que el Valencia CF va tindre arribada i va disposar d'ocasions clares al llarg de l’encontre (Sergi Canós, Yaremchuk, Diego López…), va faltar un poc d'encert i en el 67’ el conjunt català anotaria el 0-3.

En els minuts finals el Girona FC va cometre un penal sobre Thierry i Pepelu, des dels onze metres, va retallar distàncies amb un tret precís al fons de la xarxa.

El Valencia CF, després d'aquesta derrota, intentarà retrobar-se amb la victòria dissabte que ve davant el RC Celta de Vigo.

FITXA TÈCNICA

1. VALENCIA CF: Mamardasvhili, Foulquier (Thierry R, 46’), Mosquera, Cenk (Gayà, 61’) (Almeida, 72’), Yarek, Pepelu, Javi Guerra, Diego López, Sergi Canós, Alberto Marí (Yaremchuk, 61’) i Hugo Duro (Peter Federico, 46’).

3. GIRONA FC: Gazzaniga, A. Martínez, Eric García (Juanpe, , David López, D. Blind, Aleix García, Yangel Herrera (V. Fernández, 74’), Iván Martín, Tsygankov (Portu, 68’) Savinho (J. García, 74’) i Dovbyk (Stuani, 79’).

GOLS: 0-1 Savinho, 32’; 0-2 Dovbyk, 58’; 0-3 Yarek (p.p), 67’; 1-3 Pepelu, 83’.

ÀRBITRE: Quadra Fernández (C. Balear). Va amonestar a Foulquier.

VAR: Pizarro Gómez (C. Madrileny).

Partit de la Jornada 37 de LALIGA EA Sports disputat al Camp de Mestalla.

Valencia CF 1 : 3 Girona