Fundació VCF28 mayo 2024

La imatge de Gayá capitanetja la inauguració del mural en Beniatjar de la 'III Ruta Art Urbà VCF'

El mural, amb protagonisme especial per al primer capità del Valencia CF, també homenatja l'afició blanc-i-negra i el patrimoni cultural del 'poble del Benicadell'

La 'Ruta d'Art Urbà del Valencia CF' continua vertebrant el 'sentiment valencianista' a la província de València gràcies a la col·laboració entre la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme; i Beniatjar, a la comarca de la Vall d'Albaida, ha deixat constància d'això amb la inauguració oficial del seu mural de la 'III Ruta Art Urbà VCF', obra col·laborativa realitzada per Moreno i Yeko, Sink i Xemayo i Mawe i Pauceda.

El mural de Beniatjar, amb protagonisme especial per a José Luis Gayá, primer capità del Valencia CF, també homenatja l'afició blanc-i-negra i el patrimoni cultural del 'poble del Benicadell'.

L'esdeveniment, un èxit d'assistència i participació, va comptar amb la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, amb la vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix, amb l'ambaixador del Valencia CF Ricardo Arias, amb el regidor de Cultura i Esport de Beniatjar, Borja Ferrer, i amb representació de l'Associació de Futbolistes VCF, Fernando Giner, president, Vicent Guillot, José Manuel Sempere i Antonio Payà.

La III Ruta acull murals a Beniatjar, Montroi, Tavernes de la Valldigna i pròximament a Gavarda. La II, a Alfafar, Atzeneta, Gandia i Oliva. La I Ruta, a Cullera, Riba-roja de Túria i Sueca.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas