Valencia CF17 junio 2024

El Business Club del Valencia CF acaba la seua temporada amb un clínic de golf en La Galiana Golf Resort

Una experiència única de networking i intercanvi d'idees coneixent en profunditat les peculiaritats del món del golf

El Business Club del Valencia CF conclou la seua temporada d'esdeveniments amb un molt diferent i original com és el clínic de golf en La Galiana Golf Resort.

Els socis del Club d'Empreses valencianista van poder conéixer, a través de professionals en l'àmbit del golf, este especial esport realitzant un curs d'iniciació i visitant en profunditat les instal·lacions (restauració, wellness, esdeveniments, camps de golf, etc) de La Galiana Golf Resort. A més, tot este trajecte el van realitzar amb els divertits cotxes ‘buggy’ que porten els jugadors professionals en els seus tornejos.

Este tretzé esdeveniment del Business Club del Valencia CF suposa tancar una temporada repleta d'actes de diversa índole en la qual els socis han pogut conéixer i disfrutar a la perfecció de l'ADN VCF. Igualment, ha sigut un any en el que estos esdeveniments han estat protagonitzats pel networking, el gran ambient i l'aprenentatge tant en el terreny empresarial com social.

Si vols participar en experiències exclusives com estes, no ho dubtes: Fes-te soci del Business Club ACÍ!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.