VCF Femení09 julio 2024

Pinturas Blatem renova la seua confiança al Valencia CF Femení com Official Premium plus Partner

L'empresa valenciana de pintures es compromet de nou amb les valencianistes i ho fa fins a 2026

Pinturas Blatem, empresa valenciana de pintures, afronta la seua tercera temporada fent costat al futbol valencià femení i donant color a la mànega de les nostres futbolistes. Amb això, consolida la seua nova estratègia corporativa que té tres pilars molt clars: la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

La companyia, experta en pintures, revestiments, esmalts, i sistemes d'aïllament tèrmic d'exterior (SATE), renova el seu compromís amb el Valencia CF Femení per a les dos pròximes temporades, fins a 2026.

D'esta manera, el Valencia CF Femení i Pinturas Blatem treballaran de la mà per pintar un futur millor durant, almenys, quatre temporades (de 2022 fins a 2026). Pinturas Blatem va unir el seu camí al del club l'any en el qual el futbol femení va arrancar la seua història com a professional.

Carlos Grafiada, director del Valencia CF Femení, i Nuria Luna, CEO de Pinturas Blatem, al Palco VIP del Camp de Mestalla.

El compromís “Tú Pintas Mucho” representa una pedra angular dins de l'estratègia de Responsabilitat Social Corporativa de Pinturas Blatem.

Com a expressa la seua CEO, Nuria Luna, “estem parlant d'utilitzar els nostres recursos per a ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, a millorar la vida de les persones; en el nostre cas, el fem a través de la capacitat que tenen els nostres productes com a pintures i revestiments per a generar canvis, un clar exemple és el nostre compromís “Tú Pintas Mucho”, amb el qual pretenem secundar i visibilitzar a totes aquelles persones que inspiren i contribuïxen a fer d'este món un lloc millor”.

El logo de Pinturas Blatem continuarà lluint en la mànega esquerra de la samarreta de joc i en la d'entrenament de les nostres futbolistes. Els valors compartits entre totes dues entitats fan que esta aliança siga cada vegada més sòlida i consistent. Créixer de la mà en l'exigència diària, compromís amb l'excel·lència, treball en equip i dedicació és un privilegi.

Pinturas Blatem complix més de 60 anys treballant de manera pionera amb el color i desenvolupant solucions innovadores en el sector de pintures, esmalts i revestiments.

Des del Valencia CF Femení volem posar en valor el compromís de Pinturas Blatem per donar visibilitat a totes aquelles persones que inspiren. Continuem caminant junts per a, entre tots, pintar un futur millor.

Per a Pinturas Blatem i per al Valencia CF Femení, este equip pinta molt!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.