Valencia CF03 julio 2024

Roberto Giner: “El Valencia CF està igual de compromés que Octopus Energy amb les energies renovables”

El CEO de Octopus Energy, protagonista a L’Informatiu de VCF Ràdio

El Valencia CF i Octopus Energy han fet un pas ferm cap a un futur més sostenible amb la inauguració del sistema d'autoconsum solar en la Ciutat Esportiva de Paterna. El projecte, realitzat per la companyia energètica durant el mes de juny, és la primera fita del seu recent Partenariat de Sostenibilitat. Roberto Giner, CEO de Octopus Energy, ha sigut el protagonista de L’Informatiu de VCF Ràdio.

Aliança amb el Valencia CF

“Per a nosaltres no sols és un plaer, sinó que tenim moltíssima il·lusió en esta Partenariat amb el Valencia CF. Esta Partenariat amb el Valencia CF és molt important perquè és un grandíssim altaveu en tota Espanya i per a nosaltres ha sigut molt important el poder acostar-nos al Valencia CF i que el Club estiga igual de compromés que nosaltres en això. Des del primer minut ens hem entés molt bé perquè estàvem en la mateixa pàgina d'apostar per les energies renovables. A vegades, les empreses parlen de sostenibilitat, d'energia verda, transició energètica i no hi ha fets tangibles. Però, el cas del Valencia CF ha sigut jo no el vull dir, sinó fer-ho. És extremadament important perquè al final el Valencia CF és un exemple per a tots els seus aficionats i que estiga vinculat a les energies renovables és molt important. Pensem que podia ser una clau de l'èxit dins de la Comunitat Valenciana”.

Octopus Energy

“És una companyia energètica que va nàixer fa 8 anys al Regne Unit, s'ha expandit per 11 països, entre ells, Espanya. Ací portem 2 anys i mig. Hi ha molta gent que ens coneix per la nostra identitat de marca el nostre polp Constantine. Som una empresa comercialitzada amb electricitat 100% verd i oferint també servicis d'autoconsum solar, amb plaques solars, carregadors de vehicles elèctrics, bateries, bombes de calor… la missió de la companyia és que eixa demanda que tenim a casa d'electricitat es produïsca amb energia renovable i electrifiquem la demanda. És el que tothom entén com a transició energètica. Nosaltres apostem perquè eixa transició siga en la llar”.

Instal·lació de 328 panells solars en la Ciutat Esportiva de Paterna

“El primer que hem fet amb el Valencia CF ha sigut asseure'ns i dir “com podem fer que la Ciutat Esportiva siga més sostenible? La primera mesura ha sigut muntar unes plaques solars, hi ha més, però eixa era la primera i el Valencia CF estava encantats. No és tan fàcil trobar a un club tan interessat en este aspecte com el Valencia CF. Això és el principi d'una història de diverses temporades en la qual junts recorrerem eixe camí. El mateix que hem fet en la Ciutat Esportiva el podem fer a casa de tots els aficionats valencianistes. Una cosa que ens vam comprometre amb el Valencia CF va ser que exactament el mateix que els hem posat, tot ho farem extensiu als seus aficionats. Una cosa que ens ha encantat del Valencia CF és que ens van dir que si volíem fer alguna cosa amb ells havia de ser bo tant per al Club com per a la seua afició. És súper bonic que un club de futbol et diga això. Ací veus eixe Sentiment valencianista. El Valencia CF ja havia fet passos quant a la sostenibilitat. Ho tenen en l'ADN del Club. Per exemple, a través dels cotxes elèctrics de Škoda“.

Avantatges per als aficionats

“Esta Partenariat de Sostenibilitat la farem extensiva a tots els aficionats del Valencia CF al llarg de les pròximes setmanes i consistirà en el fet que llançarem una espècie d'oferta especial perquè eixa rèplica d'una instal·lació solar que hem fet la Ciutat Esportiva de Paterna, la puguen tindre els aficionats a la seua casa amb una tarifa especial. L'oferta és espectacular”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas