Valencia CF29 marzo 2020

Comunicat oficial

www.valenciacf.com

En relació amb l'oferta vinculant que va ser presentada per ADU Mediterráneo S.L. per a l'adquisició dels terrenys on està situat l'actual Camp de Mestalla, el Valencia CF desitja informar del següent:

1. Les dos parts, de mutu acord, han convingut que no es donen les circumstàncies per a la formalització de l'operació, al no haver-se complit les condicions materials acordades per a la seua execució en els terminis previstos.

2. Esta finalització de l'oferta vinculant presentada es produeix amb efectes immediats i implica que conclou el període d'exclusivitat en la negociació de l'operació de venda del qual gaudia ADU fins a esta data.

3. A partir d'este moment, el Valencia CF analitzarà diferents alternatives amb el mateix objectiu de dur a terme l'operació en el seu conjunt, inclosa la represa de les obres de construcció del nou estadi.

4. Sense perjudici d'això, ADU continuarà buscant les adequades garanties financeres per al seu projecte amb l'objectiu de poder aconseguir en el futur un nou acord de venda amb el Valencia CF que siga satisfactori per a totes les parts, si bé ja, des d'este moment, en condicions de negociació sense exclusivitat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas