Valencia CF09 abril 2022

COMUNICAT OFICIAL | DESMENTIT VENDA DEL CLUB I NOU ESTADI

www.valenciacf.com

Després de la publicació de diverses informacions falses al llarg dels últims dies en relació a la propietat del Valencia CF i el nou estadi, el Valencia CF i el seu màxim accionista, Peter Lim, manifesten públicament:

1. El Valencia CF no està en venda, ni tan sols una part de les accions del màxim accionista. La informació publicada aquest dissabte pel diari El Confidencial és rotundament falsa.

2. Peter Lim està igual de compromés amb el Valencia CF que el primer dia, com ha demostrat recentment amb fets com l'ampliació de capital aprovada en la passada Junta General d'Accionistes.

3. El Club espera resoldre amb aquest comunicat falsos rumors sense cap tipus de fonament. Aquestes informacions falses estan promogudes majorment per grups d'interés i alguns dels seus col·laboradors en la premsa que intenten desestabilitzar al Valencia CF per interessos personals.

4. Tots els estaments del Valencia CF i especialment el seu màxim accionista, Peter Lim, estan plenament implicats a finalitzar la construcció del nou estadi. Es tracta d'un projecte rellevant per al Club i la ciutat del qual, sens dubte, tots els valencianistes podran sentir-se orgullosos.

5. El nou estadi, que el Club presentarà pròximament amb tota mena de detalls als seus aficionats, compta amb la garantia d'un arquitecte de prestigi com Mark Fenwick (Fenwick Irribarren Architects), responsable entre altres de la construcció de tres dels huit estadis del Mundial de Catar. Així mateix, el projecte té el suport dels responsables tècnics de LaLiga, com va afirmar ahir públicament el seu president, Javier Tebas.

6. Aquest divendres es va complir un mes des que el Club va entregar la documentació requerida per l'administració per a reprendre les obres del nou estadi. El Valencia CF continua treballant per a executar aquest projecte i espera reunir-se prompte amb les autoritats pertinents per a continuar avançant de manera conjunta.

7. En reiterades ocasions des del lliurament de la documentació requerida, el Club ha sol·licitat a l'administració valenciana realitzar una presentació presencial de caràcter tècnic amb l'objectiu d'explicar detalladament el projecte per a la construcció del Nou Mestalla i poder resoldre dubtes de caràcter tècnic, financer, comercial o legal que pogueren haver sorgit sobre aquest tema.

8. En data de hui el Club no ha rebut cap resposta de l'administració a aquesta sol·licitud de reunió, ni per part de l'administració se li ha traslladat al Club (ni formal, ni informalment) cap tipus d'aclariment, dubta o comentari referent al projecte presentat.

9. El cost total de l'estadi rondarà els 300 milions d'euros d'inversió i generarà un impacte multiplicador de centenars de milions d'euros a la ciutat de València al llarg dels pròxims anys. Les xifres i les característiques d'aquest projecte emblemàtic desmunten per si soles qualsevol campanya de desprestigi respecte al mateix.

10. El Valencia CF està treballant per a finalitzar al més prompte possible el projecte del nou estadi. Mentrestant l'equip necessita que unifiquem forces davant una oportunitat tan bonica de guanyar un títol el pròxim 23 d'abril a Sevilla.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas