Valencia CF06 abril 2021

COMUNICAT OFICIAL | JUAN CALA, NO ET CREIEM

#YoCreoAMouctarDiakhaby

El Valencia CF lamenta profundament les declaracions del jugador del Cádiz, Juan Cala, en les quals 48 hores després, nega que proferira un greu insult racista al nostre futbolista, Mouctar Diakhaby, durant el partit disputat este passat diumenge al Ramón de Carranza. 

Juan Cala ha perdut una gran oportunitat d'acceptar eixe error i demanar disculpes a l'afectat. En lloc d'això, ha atacat al propi jugador i a altres membres del Valencia CF.   

El Valencia CF creu totalment en el seu futbolista i li reitera el seu ple suport. Després de les amenaces de Juan Cala en la seua roda de premsa d'este dimarts, dia 6 d'abril, el Club, el seu president Anil Murthy i el seu jugador Mouctar Diakhaby mantenen intacta la seua profunda convicció de lluitar on faça falta i fins al final pel bé del futbol. El Valencia CF no pararà de lluitar per la millora de la normativa i la lluita contra el racisme en el futbol i en la societat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas