Fundació VCF13 febrero 2024

VCF WORLD · Alumnes d´Escoles Cor Blanquinegre, al Puchades amb el Valencia CF Femení

Invitats per la Fundació VCF, presenciaren els partits davant el Tenerife i el Vila·real

Més de 200 alumnes de l'activitat esportiu-educativa 'Escoles Cor Blanquinegre' han assistit als dos últims partits del Valencia CF Femení en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF, convidats per la Fundació VCF, responsable del projecte en col·laboració amb la Diputació de València.

Els estudiants i els seus mestres van presenciar els jocs contra Costa Adeje Tenerife (1-1) i Vila-real CF (0-1) i posteriorment van poder fotografiar-se amb les futbolistes: Colegio Fernando de los Ríos, de Burjassot; Colegio Les Arenes, del Cabanyal (Valencia); Colegio Luis Vives, de Silla; Colegio Madre Petra, de Torrent; Colegio San Josep, de Serra; Colegio Sant Miquel, de Llíria; Instituto de Educación Secundario de la Coma (Paterna); Colegio Antonio Ferrandis, de la Coma (Paterna); Colegio Divina Aurora, de Tavernes de la Valldigna; Colegio Juan XXIII, de Torrent; y Colegio San Blas, de Albal.

La Fundació VCF va posar en marxa fa nou temporades Escoles Cor Blanquinegre, juntament amb el suport de la Diputació de València, implicant-se cada curs en 20 centres escolars de València i província amb un context social no exempt de dificultats, beneficiant directament a una mitjana de 300 persones i indirectament a prop de 3.500.

Des de la temporada 2015.16, tècnics de l'Academia VCF, del València CF Femení i de l'Associació Futbolistes VCF impartixen entrenaments setmanals en cadascun dels col·legis.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.