Fundació VCF25 enero 2024

VCF WORLD · L'abraçada d'Angelina, alumna de Escoles Cor Balnquinegre, amb Paulista i Kerlly

L'activitat esportiu-educativa de la Fundació VCF ajuda a la millora individual i col·lectiva en cadascun dels 20 col·legis on està implantada

Angelina és una xica de 12 anys alumna del Col·legi Madre Petra de Torrent, on la Fundació VCF desenvolupa el seu projecte esportiu-educatiu Escoles Cor Blanquinegre, una activitat encaminada a motivar als estudiants per a la seua millora en l'àmbit personal, familiar, amistós i escolar i una eina dels docents per al benefici individual de cada alumne i col·lectiu de tot el centre.

Precisament i com a reconeixement a l'esforç d'Angelina per millorar cada dia, va poder conéixer personalment a dos futbolistes dels primers equips masculí i femení del Valencia CF, referents per a ella: Gabriel Paulista i Kerlly Real.

La trobada, en la Ciutat Esportiva VCF, va fer aflorar en Angelina tota l'emoció, la il·lusió i el sentiment, compartint el moment amb el seu pare, William, la família del qual va arribar a València fa anys procedent de Bolívia.

“Quan han arribat -explicava Angelina- vaig anar directament a abraçar a Kerlly i a Paulista perquè no m'ho esperava ni que em signaren la pilota… una sorpresa”.

Paulista va convidar a Angelina a “continuar amb els teus somnis i seguir així” i Kerlly li va remarcar “combinar el treball i el talent i lluitar sempre”.

La Fundació VCF va posar en marxa fa nou temporades Escoles Cor Blanquinegre, juntament amb el suport de la Diputació de València, implicant-se cada curs en 20 centres escolars de València i província amb un context social no exempt de dificultats, beneficiant directament a una mitjana de 300 persones i indirectament a prop de 3.500.

Des de la temporada 2015.16, tècnics de l'Acadèmia VCF, del Valencia CF Femení i de l'Associació Futbolistes VCF impartixen entrenaments setmanals en cadascun dels col·legis.


Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas