Valencia CF09 mayo 2024

Vicente Rodríguez: “La Lliga del 2004 té molt valor. Va ser una temporada fantàstica”

La llegenda i ambaixador del Valencia CF, protagonista en L’Informatiu de VCF Ràdio

La llegenda i ambaixador del Valencia CF, Vicente Rodríguez, ha sigut el protagonista en L’Informatiu de VCF Ràdio per a recordar la consecució de Lliga 2004 i analitzar la recta final de la temporada de l'equip en LALIGA EA Sports 23-24.

Partit davant el Sevilla FC 2004

 “Escoltant-te la narració se m'ha posat la pell de gallina. Van ser moments molt bonics. Fa 20 anys, però fixa't que es recorda a la ciutat, la gent ho recorda amb molt d'afecte. El difícil en el futbol és guanyar títols i, sobretot, LALIGA que és molt complicat en tindre equips i jugadors molt bons en tots els equips. És molt difícil competir amb equips amb el nivell econòmic de Reial Madrid CF o FC Barcelona i ho vam fer i els guanyem”.

Gol davant el Sevilla FC al Sánchez Pizjúan

“Em recorde molt de la jugada. Va ser molt bonica, una combinació molt i bona, li pega a l'esquena a Sergio Ramos, vaig encarar la porteria, es va creuar Javi Navarro, es va quedar un buit de tret, normalment m'agradava creuar-la, però hi havia poc espai i vaig decidir pegar-li pel pal curt i va entrar. El partit va ser molt difícil, sempre que vas al Sánchez Pizjúan contra el Sevilla FC, et compliquen molts les coses. Hi havia molta rivalitat, ens jugàvem la Lliga i després de marcar eixe 0-2 ens quedem tranquils”.

Consecució de la Lliga 2004

“Valor té molt i encara que passen els anys ho continuarà tenint perquè competíem contra equips que tenien molt de múscul econòmic, amb jugadors importants. Nosaltres teníem un bloc molt compacte i els vam poder competir de tu a tu, a més guanyant”.

Temporada individual

“Va ser el meu millor any, un any molt bo a nivell individual i col·lectiu. El 100% dels jugadors vam donar molt de rendiment i quan juntes a un bloc compacte amb gent molt experta, que ens ajudaven molt als joves i els joves teníem molta gana de progressar perquè es va ajuntar tot, també amb un bon entrenador, una plantilla de molt de nivell. Vam poder competir i fer una gran temporada: guanyar la Lliga, després la UEFA i la Supercopa. Va ser una campanya fantàstica. Jo em quede amb el gol de Sevilla perquè hi hauria el marcador i eixa victòria ens donava el títol”.

Partit de Llegendes del Triplet

“Va ser un dia molt bonic per a la gent, per a nosaltres també. A més del partit, l'estar amb companys que feia molts anys que no ens véiem, va ser una alegria contar anècdotes d'eixa temporada. Passarem un dia molt bonic. Desgraciadament, no vaig poder jugar perquè no estic bé, estic operat del maluc diverses vegades i del peu, però el vaig passar molt bé, vam disfrutar tots, l'afició també”.

Millor Valencia CF de la història

“Estic molt orgullós d'haver viscut eixos anys, d'haver compartit vestuari amb Baraja i amb els altres integrants de la plantilla. Estic molt feliç d'haver aconseguit tot això amb el Valencia CF. De xicotet somies amb debutar un dia al Camp de Mestalla, però no aconseguir títols d'esta manera, aconseguir dos lligues, una UEFA… això és molt difícil, ni en els meus millors somnis. Ho vam poder aconseguir i em sent molt orgullós d'haver format part d'eixa plantilla i d'haver estat durant 12 temporades en el meu Club, en el meu equip i del qual he sigut tota la meua vida. També del que era el meu pare i el meu fill. Més no puc demanar”.

Final de temporada 23-24

“No hi ha que rendir-se, cal lluitar fins al final. Està difícil, no és fàcil, la Reial Societat i el Reial Betis tenen un avantatge certament important, però mentres hi ha vida, hi ha esperança. Queden encara 12 punts i cal barallar fins al final. Igual la Real i el Betis no guanyen tots els seus partits i el Valencia CF té un calendari que no és fàcil, però han demostrat que han competit en la majoria de camps i contra tots els equips. Durant tota la temporada han competit molt bé, a un gran nivell. Queden 4 partits, matemàticament encara hi ha possibilitats i, per tant, cal continuar barallant, treballant i a veure què passa. Estic segur que la plantilla ho lluitarà fins al final”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.