Valencia CF02 julio 2024

Vine al Camp de Mestalla i resol el ‘Murder Mystery’ del Valencia CF

El 13 de juliol endinsa't en el centenari estadi valencianista i disfruta d'este entretingut i misteriós ‘scape room’

El Valencia CF implementa un nou concepte d'entreteniment al Camp de Mestalla. El 13 de juliol de 2024 endinsa't en este ‘scape room’ del centenari feu valencianista per a resoldre el suposat assassinat d'una figura important del Club.

Acosta't al Camp de Mestalla amb la família i amics, i diverteix-te en este joc immersiu resolent una misteriosa mort que hauràs d'investigar. Descobrix el Camp de Mestalla embolicat en un aura misteriosa i visita seccions normalment tancades al públic en les quals podràs interactuar amb actors per a sostraure el testimoniatge de cada sospitós.

Esta nova proposta d'entreteniment va dirigida a tots els públics, especialment, per a aquells intrèpids valencianistes que vulguen conéixer les peculiaritats del temple del Valencia CF. Les entrades tindran un preu de 27,50€ per al públic general. Compra les teues entrades ACÍ.

Coneix ací la història

Després de setmanes d'especulacions mediàtiques, la tragèdia va colpejar amb força: Rafa Minuesa, apassionat empresari del futbol i seguidor del Valencia CF, va ser trobat mort al Camp de Mestalla. El seu cos, trobat en el seu seient amb una nota acusatòria, va deslligar un enigma intrigant. Sense evidència de com ni quan va arribar a l'estadi, la situació es va tornar encara més enigmàtica. La Policia, davant la misteriosa mort, interrogaria a sospitosos abans que el cas es filtrara als mitjans. Submergeix-te en el misteri de ‘Murder Mystery El parany: Misteriós assassinat al Camp de Mestalla, València’ i descobreix la veritat abans que siga tard.

Compra les teues entrades ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.