Valencia CF28 junio 2024

Vota a Cristhian Mosquera per ser el Golden Boy 2024

S'inicia el període de votacions per a distingir al millor jugador Sub-21 d'Europa

El defensa del Valencia CF, Cristhian Mosquera, ha sigut inclòs en la prestigiosa llista Golden Boy Football Benchmark Index que inclou als 100 millors jugadors Sub-21 que juguen en clubs de les lligues europees.

Des del matí d'este divendres, 28 de juny, s'inicien les votacions per a triar al Golden Boy atorgat per Tuttosport i que distingix al millor jugador Sub-21 del continent.

El central format en l'Academia VCF s'ha consolidat esta temporada en el primer equip del Valencia CF a les ordes de Rubén Baraja, demostrant rendiment i personalitat, valors que amb tan sols 19 anys ho convertixen en un jugador amb un gran potencial a present i futur.

Cal destacar que el jugador valencianista ha sigut el millor defensa de LALIGA EA Sports 23-24 segons Olocip, ha acabat al ‘top 5’ dels defenses centrals sub-23 amb major percentatge de duels terrestres guanyats d’entre les cinc grans lligues i ha acumulat nombroses nominacions a guardons com ser el millor jugador Sub-23 del mes d’abril de LALIGA EA Sports 23-24, la pròpia del Golden Boy i la dels Premis Fútbol Draft de 2024, que reconeix als millors canterans espanyols.

VOTA ACÍ PER CRISTHIAN MOSQUERA

Cristhian Mosquera ha destacat en la posició número 15 (76,4 punts) del rànquing dels 100 candidats al Golden Boy, que té en compte el rendiment sobre el terreny de joc dels jugadors des d'octubre del 2023 i que considera a jugadors nascuts en 2004 o després que pertanguen a equips de les 25 principals lligues de la UEFA per coeficient.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.