Valencia CF30 abril 2024

Yarek Gasiorowski, convocat amb la Selecció Espanyola Sub-19

El central valencianista participarà del 6 al 8 de maig, junt amb Raúl Jiménez i Iker Córdoba de l’Academia VCF, en els entrenaments preparatoris per al Campionat d'Europa

El Valencia CF estarà representat en la Selecció Espanyola Sub-19 que, del dilluns 6 de maig al dimecres 8 del mateix mes a l'Alfàs del Pi, participarà en els entrenaments preparatoris del Campionat d'Europa de la categoria.

El central valencianista, Yarek Gasiorowski (2005), forma part de la llista de convocats que ha donat a conéixer la RFEF per a preparar el Campionat d'Europa que es disputarà del 15 al 28 de juliol a Irlanda del Nord. Espanya està enquadrada en el grup B juntament amb Dinamarca, Turquia i França.

En esta convocatòria també estan per part de l'Academia VCF: Raúl Jiménez (2006), primera convocatòria amb la Sub-19 després de participar amb la Sub-18 i disputar el Mundial Sub-18 a Indonèsia, i Iker Córdoba (2005), primera convocatòria amb la Sub-19 després de ser molt protagonista amb el VCF Mestalla.

Esta serà la catorzena participació del combinat nacional en un Europeu Sub-19 i acumula en el seu palmarés huit títols continentals.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas