Valencia CF24 marzo 2024

Yaremchuk i Mamardashvili, a per la classificació a l’Eurocopa 2024

El gran rendimient dels jugadors del Valencia CF play-offs han portat a Ucraïna i Geòrgia a un pas de l'Europeu 2024

Els futbolistes del Valencia CF, Roman Yaremchuk i Giorgi Mamardashvili, estan a un pas de classificar-se per a l'Eurocopa de 2024 amb les seues respectives seleccions nacionals (Ucraïna i Geòrgia).

El bon rendiment de tots dos jugadors també està influint en la selecció d'Ucraïna i Geòrgia. Tots dos futbolistes del Valencia CF han sigut clau en les semifinals dels play-offs classificatoris per a l'Europeu, que començarà el mes vinent de juny a Alemanya.

Yaremchuk va ser, sens dubte, el protagonista del partit davant Bòsnia, ja que, en el minut 81 va entrar al terreny de joc amb el marcador en desavantatge (1-0), en el 85 va marcar el gol de l'empat i en el 88 va donar una assistència per a aconseguir la remuntada. Per part seua, Mamardashvili, va liderar el triomf enfront de Luxemburg amb porteria a zero i una gran actuació.

Calendari de partits

Ucraïna i Geòrgia jugaran dimarts que ve, 26 de març, davant Islàndia i Grècia, respectivament, per un lloc en l’Eurocopa de 2024.

Ucraïna – Islàndia   20:45 hores

Geòrgia – Grècia     18:00 hores

Estes finals dels play-offs es competeixen a partit únic. En cas d'empat al final del temps reglamentari, es disputarà una pròrroga i, si és necessari, un torn de penals.

En cas de guanyar, Ucraïna s'enquadraria en el grup E al costat de Bèlgica, Eslovàquia i Romania. Geòrgia estaria en el grup F al costat de Turquia, Portugal i la República Txeca.