Fundació VCF06 mayo 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · Bona Gent i el seu treball per les persones amb discapacitat intel·lectual

Reconeiximent en la prèvia del Valencia CF-Deportivo Alavés

Bona Gent ha sigut l'entitat social 52 a la qual el Valencia CF i la Fundació VCF han recolzat en el marc de l'acció 'ADN Mestalla Solidari', en marxa des de la temporada 21.22 en la prèvia dels partits que es juguen a Mestalla per a visibilitzar i reconéixer la labor d'ONG amb seu a València.

Bona Gent, amics de les persones amb discapacitat intel·lectual, és una associació sense ànim de lucre que té per missió millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional intel·lectual i la de les seues famílies.

Esta vegada, en la prèvia del Valencia CF-Deportivo Alavés, Jorge Ramos i Sergio Bermell, en representació de Bona Gent, van ser rebuts a la Sala Juan Cruz Sol per la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, per la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, i per l'ambaixador del Club Miguel Ángel Bossio.

En el curs 23.24 i fins ara han sigut 'ADN Mestalla Solidari': Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación Adsis, Aviprev, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación Sasm, Aesco, Jovesólides, Fundación del Secretariado Gitano, Por Ti Mujer, Invisibles, Fundación Novaterra i Bona Gent.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas