Fundació VCF22 abril 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · FUNDACIÓn NOVATERRA I EL SEU TREBALL PER LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS

És l'entitat 51 que rep el suport del Club amb esta iniciativa

Fundación Novaterra és l'entitat número 51 que rep el suport del Valencia CF i la Fundació VCF en el marc de la iniciativa 'ADN Mestalla Solidari', posada en marxa pel Club fa tres temporades per a, en la prèvia dels partits celebrats a Mestalla, visibilitzar i reconéixer el treball d'entitats socials valencianes.

Fundació Novaterra és una organització dedicada a la integració socioeconòmica, acompanyant a persones que enfronten dificultats per a accedir al mercat laboral i generant igualtat d'oportunitats per a obtindre una ocupació digna, al mateix temps que inspiren a uns altres a transformar junts la societat.

En la prèvia del Valencia CF - Reial Betis, Francisco Cobacho, president de Fundació Novaterra, i Genoveva de Lacaze, responsable d'estratègies, van ser rebuts a la Sala Juan Cruz Sol pel director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, i els ambaixadors del Club Ricardo Arias i Miguel Tendillo.

En la temporada actual i fins ara han sigut 'ADN Mestalla Solidari': Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación Adsis, Aviprev, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación Sasm, Aesco, Jovesólides, Fundación del Secretariado Gitano, Por Ti Mujer, Invisibles i Fundación Novaterra.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas