Fundació VCF19 febrero 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · Jovesólides i el seu compromís social

En la prèvia del Valencia CF - Sevilla FC

El Valencia CF i la Fundació VCF, a través de la campanya 'ADN Mestalla Solidari', continuen amb el seu reconeixement a la important labor exercida per entitats socials valencianes, en les prèvies dels partits que se celebren al Camp de Mestalla.

Jovesólides va ser l'associació rebuda, en la prèvia del Valencia CF - Sevilla FC, pel director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, i l'ambaixador del Club Miguel Tendillo.

Jovesólides treballa des de 1999 en la promoció del compromís social a través d'iniciatives innovadores que involucren a persones i col·lectius en diferents reptes socials, fonamentalment en quatre àrees: cooperació internacional, educació per al desenvolupament, innovació social i inclusió social a través de noves tecnologies. Cada any atenen una mitjana de 8.000 persones.

Amparo Pedraza, coordinadora de l´Àrea d´Inclusió, va assistir al partit i, moments abans de l'inici, va ser a la Sala Juan Cruz Sol, on se li va obsequiar amb una camiseta personalitzada.

En la temporada 23.24 i fins ara han sigut ‘ADN Mestalla Solidari’: Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación ADSIS, AVIPREV, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación SASM, AESCO y Jovesólides.

PROGRAMA ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas