Fundació VCF13 mayo 2024

ADN MESTALLA SOLIDARI · Lambda, colectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar

En la prèvia del Valencia CF - Rayo Vallecano

L'acció social 'ADN Mestalla Solidari', que el Valencia CF i la Fundació VCF duen a terme a Mestalla en la prèvia de cada partit com a local dels de Rubén Baraja, va visibilitzar i va reconéixer esta vegada, en el marc del Valencia CF - Rayo Vallecano, el treball de Lambda.

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, és una associació sense ànim de lucre motivada per la situació de discriminació legal i marginació social que patixen les persones amb vivències diverses en la seua orientació sexual i familiar.

La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, i els ambaixadors del Club Ricardo Arias i Miguel Tendillo van rebre a la Sala Juan Cruz Sol als representants de Lambda Vicent Marco i Mahugnon Léopold.

Des de la seua creació, Lambda ha perseguit denunciar de manera pública la discriminació legal i la marginació social de les persones LGTB+, així com lluitar per a aconseguir la completa igualtat legal i social de totes les persones amb independència de la seua orientació sexual i/o identitat i expressió de gènere.

En la temporada 23.24 han sigut 'ADN Mestalla Solidari': Centro de Acogida a Refugiados, Aportem-Puerto Solidario Valencia, Movimiento contra la Intolerancia, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Casa Marruecos, Fundación Adsis, Aviprev, València Acull, Comité Antisida Valencia, Fundación Sasm, Aesco, Jovesólides, Fundación del Secretariado Gitano, Por Ti Mujer, Invisibles, Fundación Novaterra, Bona Gent i Lambda.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas