Valencia CF19 junio 2024

Baraja: “Estic feliç i orgullós de poder continuar complint el meu somni d'entrenar al Valencia CF”

Primeres declaracions de l'entrenador del Valencia CF després de la seua renovació

L'entrenador del Valencia CF, Rubén Baraja, parla en VCF MEDIA després de prolongar la seua vinculació contractual amb el Club per una temporada addicional.

Renovació

“Feliç i, sobretot, orgullós de tindre la possibilitat de poder continuar al Valencia CF, de poder continuar complint el somni que per a mi és ser entrenador del Valencia CF i, sobretot, amb eixa il·lusió i eixes ganes i energia que sempre he transmés des que vaig arribar ací i amb la qual vull continuar treballant durant les dos pròximes temporades per a fer créixer a l'equip.

Unió amb el Club

“La meua relació d'amor amb el Valencia CF sembla que s'està consolidant i ara com a entrenador, abans com a jugador. Des que vaig arribar ací el meu objectiu sempre ha sigut tractar de donar el màxim, de poder treballar per a poder millorar la situació del Valencia CF a nivell esportiu. El tractar de buscar donar-li continuïtat al treball fet des que vaig arribar ací”.

Identitat

“La idiosincràsia d'este Club, la filosofia és sempre competir en qualsevol camp contra qualsevol rival. Hem de ser molt acte exigents amb nosaltres mateixos per a tractar de millorar les coses que crec que podem millorar”.

Família

“Per a mi és molt important que hi haja bon ambient, que tothom se senta partícip i això al final ens fa complir els objectius d'una altra manera. El dia a dia és molt suportable, molt positiu, la gent fins i tot que no ha participat tant durant l'any se sent dins de l'equip i això és una cosa que per a mi és fonamental”.

Plantilla 

“Tenim una cosa positiva, que és un bagatge, amb la qual cosa els jugadors també tenen un major reconeixement del que nosaltres busquem, del que nosaltres volem, del que els demanem en cada partit, en cada entrenament i això ens pot ajudar a millorar i tractar de buscar el que volem que és competir per a guanyar en tots els partits i en tots els escenaris perquè Mestalla és evident que enguany ha sigut fonamental, però també hem de creure que som capaços de guanyar en qualsevol camp i contra qualsevol rival”.

Afició

“A la nostra afició no li podem demanar més. Per a mi és una de les claus que l'equip puga optar a estar en una millor situació, que puga créixer. La unitat del valencianisme al final ens fa més forts en tots els sentits. Són molt importants per a nosaltres, ens han donat suport, ens han encoratjat, subjectat i suportat en els moments de dificultat. Han de sentir que són el més important que tenim. Mestalla tornarà a ser determinant per a complir els objectius que ens marquem per a la temporada”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.