Valencia CF19 junio 2024

Corona: “És una decisió estratègica, Baraja és l'entrenador idoni per al Valencia CF”

El Director Esportiu analitza la renovació de Rubén Baraja

El Director Esportiu del Valencia CF, Miguel Ángel Corona, analitza l'extensió del contracte de l'entrenador valencianista Rubén Baraja.

Renovació de Baraja

“Estem molt contents de poder unir un any més al nostre tècnic amb el Club. És una decisió estratègica. Venim apostant fa temps per l'estabilitat. Malgrat la difícil situació que vivim, ens fa tremendament felices que trobem un punt en comú de treballar per al futur del Club junts. Per a nosaltres no hi ha cap dubte, és l'entrenador ideal, idoni, està aconseguint retornar a l'equip eixos valors tan importants que sempre ens han caracteritzat”.

Identitat

“Amb Rubén hem aconseguit reprendre tots eixos valors d'exigència, orgull i pertinença, de treball, acte exigència també, per descomptat, i pensem que encara podem continuar creixent i continuar sent millors cada dia”.

Unió

“S'ha viscut una comunió entre l'equip i els nostres aficionats fonamental per a aconseguir guanyar partits. És imprescindible que existisca eixa comunió entre equip i afició i estic convençut que enguany tornarem a viure vesprades i nits estupendes a Mestalla”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.