Valencia CF25 abril 2024

Cristhian Mosquera, nominat a milllor jugador Sub-23 del mes d’abril de LALIGA EA Sports 23-24 

Vota ací pel defensa del Valencia CF

El defensa del Valencia CF, Cristhian Mosquera, ha sigut nominat a millor jugador Sub-23 del mes d'abril de LALIGA EA Sports 23-24. El jugador valencianista continua acumulant distincions per la seua gran temporada.

A més d'esta nominació per part de LALIGA, el futbolista hispà-colombià també ha sigut inclòs en la llista dels nominats al Golden Boy -guardó que distingeix al millor jugador Sub-21 d'Europa- i en la dels Premis Futbol Draft de 2024, que reconeix als millors canterans espanyols.

Així mateix, durant esta temporada ha aconseguit ser el defensa central sub-19 amb més minuts competits a les 5 grans lligues (LALIGA, Premier League, Ligue 1, Serie A i Bundesliga) i, a més, encadenant més d'una volta sencera de campionat com a titular, des de la jornada 8 de LALIGA EA Sports 23-24. Este gran rendiment amb el Valencia CF, també li va portar, el mes de març, a estrenar-se amb la Selección Española Sub-21.

Quant a la votació per el ‘Millor Jugador Sub-23 del mes d'abril’, Mosquera competeix al costat de Jude Bellingham (Reial Madrid CF), Álex Baena (Vila-real CF), Hugo Álvarez (RC Celta de Vigo) i Miguel Gutiérrez (Girona FC). El període de votació conclou diumenge, 28 d'abril, a les 23.59 hores.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas