Valencia CF13 abril 2024

Cristhian Mosquera, nominat al Golden Boy, guardó que distingeix al millor jugador Sub-21 d’Europa

El defensa valencianista destaca en el lloc 15 de lallista Golden Boy Football Benchmark Index que arreplega als 100 candidats

El defensa del Valencia CF, Cristhian Mosquera, ha sigut inclòs en la prestigiosa llista Golden Boy Football Benchmark Index que inclou als 100 millors jugadors Sub-21 que juguen en clubs de les lligues europees i que és el primer pas en la carrera pel guardó Golden Boy atorgat per Tuttosport i que distingix al millor jugador Sub-21 del continent.

El central format en l'Academia VCF s'ha consolidat esta temporada en el primer equip del Valencia CF als ordes de Rubén Baraja, demostrant rendiment i personalitat, valors que amb tan sols 19 anys ho convertixen en un jugador amb un gran potencial a present i futur.

Cal ressaltar que el futbolista hispà-colombià ha aconseguit ser el defensa central sub-19 amb més minuts competits en les 5 grans lligues (LALIGA, Premier League, Ligue 1, Serie A i Bundesliga) i, a més, encadenant més d'una volta sencera de campionat com a titular, des de la jornada 8 de LALIGA EA *Sports 23-24. Este gran rendiment amb el Valencia CF, també li va portar, el mes de març, ha estrenar-se amb la Selecció Espanyola Sub-21.

Cristhian Mosquera destaca en la posició número 15 (76,4 punts) del rànquing dels 100 candidats al Golden Boy, que té en compte el rendiment sobre el terreny de joc dels jugadors des d'octubre del 2023 i que considera a jugadors nascuts en 2004 o després que pertanguen a equips de les 25 principals lligues de la UEFA per coeficient.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas