Valencia CF20 febrero 2024

Diakhaby, nomenat com a Ambaixador de Bona Voluntat per l'Organització Internacional per a les Migracions (OIM)

L’OIM ajuda en els problemes migratoris, ofereix assistència sanitària i treballa en la cooperació internacional

El defensa del Valencia CF, Mouctar Diakhaby, ha sigut nomenat com a nou Ambaixador de Bona Voluntat per la Organització Internacional per a les Migracions (OIM). Esta organització, que forma part del Sistema de les Nacions Unides treballa entre altres objectius a ajudar en els problemes migratoris, oferir assistència sanitària als migrants que el necessiten i a la cooperació internacional sobre la migració.

Diakhaby és un futbolista tremendament compromés amb l'esport i la societat i per això, és un referent per al Valencia CF i a nivell internacional, concretament, al seu país d'origen Guinea. Este compromís queda reflectit en una de les accions que va realitzar al costat dels jugadors de l'Academia VCF, protagonitzant el Taller contra la Discriminació i el Racisme del programa Zero Discrimination-VCF World.

“El Valencia CF està lluitant molt fort contra el racisme”, va destacar el jugador valencianista.

L'Organització Internacional per a les Migracions (OIM), fundada en 1951, és la principal institució intergovernamental en l'àmbit de la migració i compta amb 175 Estats membres, 8 Estats que gaudixen de l'estatut d'observador i oficines en 171 països – entre els quals està Espanya-. Esta organització ha designat a nou Ambaixadors de Bona Voluntat, entre els quals es troba Mouctar Diakhaby, amb el propòsit de “brindar el seu suport per a destacar les oportunitats que la migració presenta i el mode en què ajuda a disseminar el talent a tot el món”.

“A partir de la meua experiència familiar puc dir que la migració pot ser beneficiosa si es migra de manera regular. Mentres Ambaixador de Bona Voluntat el meu desig és usar la meua herència cultural i la meua experiència esportiva per a ajudar a conscienciar”, indica Diakhaby.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.